ruligt ruligare ruligast

Nejmen hallåå :O är du här? ;O

aja, denna kväll har vart sjuukt kul! Allra först så kom Stella hem till Maja och vi hade fuun. Later så drog vi till donkilidonken och käka oss feta.
Vi tagga till MUUUK och där hade vi fanimej röligt. Hihi vi fick vara DJ.
Vi träffade Linn, Yassin, Molly, Fanny, Elin, Tintin och så vare klart andra människor där. Hahaha Maja och Linn stog sexiit, bara vi som fattar :) och så hade vi en liten dans på bänken. det var helt sajjkat halt ;o
hahahahhahaha amaagaad när maaaaja och liiiinn dansa så levde vi in oss så mycket så vi börja dansa på pingisbordet och så kröp vi runt på det. haha och när vi rullade in mot mitten så vek sig hela pingisbordet HAHAHA xD! Och Stella har lärt sig gitarr :D. Och så har vi kastat glass på bilar.

Låter kul vah. Mer för ni höra tomorrow about this niight. Cause Maja is sleeping hos Stella.
WE GONNA PARTY LIKE THERE IS NO TOMORROW!! ;P

 FANNY, MAJA, LINN


//Maja, Stella (a)


ROBINSON

Kollar på robinson!!! Hahaha ycker det är så spännande! See ya! Stella!


hata rubriker

Idag har vart en naazzzz dag!
Och nu mpt kvällen blir det bara chill hihi. På fredag blir det bajsa najs, haha. Tjejkväll med Stella, Yassin, Linn, Petra och kanske Molly <333 Kommer bli grööömt kul jao.

Men jag håller med Stella om att ni får ta och kommentera mer. Mycket roligare då. Försök att kommentera varenda inlägg även fast ni inte har nåt speciellt att fråga eller så. Lägg bara in en kommentar. Så lovar vi att bloggen kanske blir roooligare :)


 C E C I L I A, DU BETYDER VERKLIGEN.

KRAM, Maja (a)


Tisdag

Heeej på er:) Jag mår så bra idag, ni vet vissa dagar kommer man hem hängig och trött och skriker och föräldrarna asså bara en heelt dålig dag, och vissa där man kmr hem och mår så bra. Så är det för mig iaf! Jag vet inte varför men jag är glaad, igår hade jag utvecklingssamtal det gick väl bra ! Nu har jag sagt ordet bra för många gånger. Men vi hade svenska sen stuga sen lunch sen musik sen bild sen NO!  det var min dag de. 

Skulle verkligen vilja att ni kommenterade lite oftare, det känns så himla mkt tråkigare när ni inte kommenterar, kommentera bara nååått! Men jaja komentera!
Stavas kommentera med två m eller stavas de komentera?

KOMMENTERA ELLER KOMENTERA?

ja tror med två m , sådär nu har ni någonting att kommentera om så kommentera och svara på min fråga!

Här är en äcklig bild , hatar den och att den här personen vill visa upp sig !? heemskt men här kmr den :


Stackare, kolla benen!


Puss, Stella

Hello

Sitter och hare så roligt här hemma. (Själv) här kmr dom :






håret ser så mkt kortare ut?


Stella


chilllllll

Cha cha bloggen!  Idag har det varit en jävligt najs dag:)
Först efter skolan som jag älskar så mycket, så gick jag och sola solarium med cicci och sara. sen vart det dans med älsklingen vera. och nu är det bara chill:P





KRAM, Maja (a)


BASJS


 Haaaar inge o göra, hitta den härbilden......................................

Bajs i korvar bajs i fiskar bajs i flaskor bajs i göran bajs i örvar bajs i kurth bajs i dig bajs i mig bajs i snopp bajs i rumpa BAJSKOOOOOOORV







ISABELLE

tisdag!

Tjooooooooho, har stuga men jag orkar inte så här sitter ja me, isabelle sanne och nataliee! Här är en bild som Maja showed mee! :)



Min älskling!

SaJJk

Japp, har vart hemma idag fråååmm daa skola :)
Och haft askul xD. Nu sitter jag och checkar Hannah Montana xP. haha jaaaa det äger, vadåraa?

Ha det;)

Maja (a)

SaJJk

HEJ ALLA ZEBROR. JAG ÄR EJ I SKOLAN FÖR JAG ÄR SAJJK. SKA GÅ OCH HANDLA ZEBROR.

PUSS. ELLER NEJ INTE PUSS, FÖR DÅ BLIR NI SMITTADE.

VINK VINK, MAJA (a)

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Här är alla funniest filmer :) Vi driver, och vi bjuder på oss själva! När vi sjunger, vi sjunger inte vårt bästa! Men varsågod här är några filmer! :)

















NJUT!


hoppas på det bästa. men det är svårt.



Ibland kan allting kännas piss.

Och för mig är Ibland alltid.

Lyssna på låten

Ruliig helg x 100

Stella slaggade ju hos mig i natt.
Och vi vaknade rätt så sent. Sedaaan drog vi till muk och träffade Linn, Yassin, Molly och några.

Men där vart det tröökit så jag och Linn drog ut istället och flumflumflummade :D.
Först köpte vi godis, sen gick vi till donken och blåste små pappersbollar på folk från sugrören hahaha.

Älskar er<3

KRAM, Maja (a)


GODNATTPUSSAR AV LILLEBROR



haha ni orkar kolla på alla, dom e ruliga vafann!! ;D

Shululuuuu!!






 HAHAHA

 frädagsmöööss



 HAHA VAFFANN?


MUH

,

Lena kusiin!



Heeeej! Det här är min älskade kuusin! Hon heter Lena och är från tyskland och sjunger pippi langstrumpf haha på tyska! <333

Stella

tjuuheej

tjo brääh. Idag ska jag träffa min skönhet, bästa vän och andre-bloggare: Stella!
Hahah, hon är just nu på sin hemspråkskurs och efter det ska vi ses och jag slaggar hos henne inatt. (Om vi nu kommer slagga). Vi ska ha kul:D

Här kommer lite vill-ha-saker:

 RastaPasta-byxor, ett måste!
haha, behöver bra skor till dansen u know;)

nytt löshår =)

kisses and hugs, Maja(a)


skönaste låten fan


söder stylish cool

NEJMEN HALLÅÅÅ!

Todaaajj vare typ skridskor med klassen på zinken. hahah jag ramlade typ och slog sjtärten vad mig xP.
Jag och Sara var och dansa breaking och det var kul som fan.
Efter det träffa vi philipbooii och sen dissa vi han totalt den bajskorven mhahaha.


När jag fixat mobilen så blir det bilder, lovar<3
Pussar och Kramar från er förebild Maja (a)
<3333333

plugg with the friends!

Hej hopp faleraleraa! Idag var dagen låång, men bra! Vi har matteprov imorrn och jag kan ingenting! Så, jag Fanny och Cecilia satte oss på muffinsfabrik affären eller vad den nu heter som liggen vid ringen (skanstull) och åt oss mätta och snacka, när vi var så mätta började vi plugga, vi pluggade minst 1 och en halv timme, bra vaa? Men jag vet inte om jag lärde mig jätte mycket men jaja. Kommer bilder soon as possible när Fanny skickar mig bilderna.


CIAO Stella

TJAAFAAN

Shululu alla mina små korvar!!

Todääj var jag på palatset med några kompisar:P
Det var väl rätt kul. Funderar lite här på ifall jag och Stella ska ha frågestund, men det blir på Fredag i sånafall. För då ses hon och jag :)
Jag vet att vi har sämst uppdatering och det suger. Men ni får ju säga till också så skärper vi oss.
Ha det! <3


Kissssses, Maja (a)

hashni

Shululu!!
Det har inte vart så mycket uppdatering jag vet. Och förlåt för det.
Och inga bilder heller. Min mobil är nämligen trasig och jag har typ en extra-mobil för tillfället och kameran på den är cepe -.-
Nu sitter jag och snackar med älsklingen Stella i telefon:)


kram, maja (a)


kort skoldag !

tjoo bräh nån äcklig kille på pea fråga om jag hade fina fötter och jag svara, va? och vad e fina fötter för dig?
han bah : fötter som man kan slicka på !
Hahaha jag svara inte sen...
Idag var det jätte pinsamt, jag sjöng solo idag på skolan. På sånglektionen, piinsamt! Jag klarade inte dom höga tonerna och  bla bla bla.... Meen vi sluta tidigare så det va perfa!!!

Helgen

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Igår: Jag vakna och duschade och mötte Molly, Petra och Yassin vid Södra Station, sen åkte vi till stan och mötte upp Elin och vi gick runt i stan, jag köpte en mascara, en bh och en trosa :) På gina så fanns de string för 20 spänn så varför inte! Det var tänkt att sova över hos Petra men det blev lite problem för allihop. Seen bestämde vi för att sova över hos mig! Så vi stack hem till mig :) Vi hade det jätte mysigt och bra, tack för en wonderful kväll/dag.

Idag: Vi vakna åt frukost och såg på scream 3! Hahha vi skratta lite då och då för det såg så töntigt ut. Sen gick allihop hem, sen duscha jag kroppen, testade den nya mascaran som är GREAT precis vad jag ville ha, en mascara som ger förlängda och separerade ögonfransar! Sen gick jag och min syster och daddy och bowla med våra vänner, pappas kompis och pappas kompis dotter som är våran vän ( om ni hängde med nu.) Det var veery fun, sen gick vi och åt på Abyssina omg så gott! Och snacka om livet hehe. Vad vi ville bli och alltihop! 

Stella! 

middag with the girls!

Hej på er! Idag stack jag, fanny, lidia och cissi till stan och checka some stuffs :) 20 kr för string på h&m! För nån vecka sen hade vi bestämt att vi skulle äta på restaurang. Jag kom på iden Pizza hut! Och så blev det också. Vi gick till medis och åt oss mätta, det var jätte roligt! I reaaallly like you all!<3  Sen kom jag hem nånstans vid 9 och satte mig och kolla på glee! Mee like! Men jaja det bästa.... FREDAG imorrn!



Byee! Stella!

Sorry för dålig uppdatering mina smp bebisar(a)

hej hej hallå! Förlåt för dålig uppdatering. ska bli bättre nu :)
jaa, idag har det inte hänt nåt speciellt. Gick i skolan typ haha. Och nu tror jag allt är löst med Vera som vi haft lite problemas med x). hahah.
men nu ska jag och stella uppdatera mucho mucho mer. och ni får kommentera mucho mucho mer. kommentera vadsomhelst. det är bara kul med onödiga kommentarer:P
sååå come on lets comenteraah!
HÄR E BILDER FRÅN DENNA VECKA :)




KISSES, MAJA (a)

aodfghia

Heeej hopp :) Det är så tråkigt vi har blivit lite dåliga med uppdateringen. jag kan ge er en outfit bild om ni vill?! Kanske inte så bow wow wow jippie yo jippie yey men den funkar för en dag haha så här kommer den!




Förlåt inte så bra bild men det får duga, ni ser ju i alla fall!


Idag var dagen bra tycker jag tralala, det har hänt några roliga saker. Men skoldagen var faktiskt helt okej börjar trivas mer och mer, har gått i en termin i min "nya" skola. Men jaja, efter skolan stack jag hem och hämta mina noter och drog iväg till pianot. Var inte sugen men kände mig hängig och allt men sen! När jag hade tagit den sista stämpeln på remsan och sen stog untanför porten stog det... Ingen piano! -.- Så det betyder att jag hade åkt dit i onödan! Baajs, men sen tidigare messa jag me Yassin och dom var i stan och då fråga jag om man fick hänga med eftersom jag redan var på farten. Sen satt jag Yassin och Petra på ett mysigt cafe och snacka och allt :) Bra slut på dagen tycker jag!
Ahh, jag skulle ha fått mitt sl-kort för längesen, men det är inte här -.- Det verkar som massor har fått vänta på stt sl-kort, eller vad jag vet är det Romina och jag. Men jaja har ni försenade sl-kort, om ni nu har beställt något. Puss och heeej Leverpastej!


The homeless- Oh girl
Vet ni hur glad jag blir av den här, jag vet inte vad, den är härlig för mig iaf:)



Stella!!!

Veckans Bästa VS Veckans Sämsta



 
AVATAR är:
En av dom bästa filmerna jag har sett! Seriöst, man lever sig in i filmen så sjukt mycket! Den e både fin, sorglig, rolig, asso alltihop på samma gång!
Det spelar egentligen ingen roll vilken sorts filmsmak man har för den här e nog för alla! Jag rekomenderar Avatar! Så allihopa den här veckan när ni är på inget humör, eller glad ledsen kär vadsomhelst. Fixa ihop pengar ring några kompisar/familj och dra till bion! Lite minus är att det är dyrare än dom vanliga filmerna på bion, det kostar 150 kr att gå men det är det värt!



BAD HAIR DAY!
Jo , det är verkligen sämst just nu. Hatar att vakna upp på morgonen och så ska man fixa sig, meen man passar inte i utsläppt, tofs, bulle flätor m.m.... Vad är det som är fel!? Jo bad hair day! Säkert är det bara man själv som tänker på det, så skit i det.
Kör på, med näsan högt upp i skyn och älska världen hahaha nä jag vet inte. Men det är i alla fall veckans sämsta.

Häälsningar från både Stella och Maja!


SHNI SHNA SHNAPPI

Hej, jag hatar Sara för jag skrev just ett lång inlägg och då tog hon typ bort det eller nåt x) SNORUNGE!
Och sen dreggla hon på sin jacka HAHAHAHAHAHHAHAH!!

Jaja, pallar inte skriva allt som jag skrev nyss-.-
Sitter här med snorungen Sara och Kissentali-Cicci<3
Vi har lunchrast? eller nåt. Snart ska vi ha bild i tre bajstimmar, ska bli askul!


PUSSES & KRAMES, MAJA (a)

orkar ni läsa allt?

Hej, jag sitter här och e förkyld/sjuk! Började skolan idag också .. fuck... Men det var helt okej. Fast i'm so happy vår grupp kommer ändras men ska inte förvänta mig för det kanske kommer vara sugigare! Men jaja, jag har inte skrivit någonting för jag har bara velat sova eller nåt. Men igår tror jag att det var? Aa det borde det har vart var jag med Petra och Maja, tänkt att vi skulle till funcity men nope så blev det inte istället blev de sushi resaurang, mysigt värre man satt i sitt egna lilla bås. Senare gick vi hem till Maja och gjorde typ inget. Eller Maja lekte med sin docka som heter Amanda!!... Hon var gullig haha, men det bästa kommer nu.... ( trumvirvel) ...

I min skola dansar man och sjunger, teater, musikskola helt enkelt tycker jag då. Och vi har någonting som kallas Livenight och då ska jag och nästan hela min årskurs dansa till en av mina favoritartister Michael Jacksons låt THRILLER! wonderful! Vi har tagit lite steg av musikvideon Thriller, ooh i just looviin it! Ska se om nån kanske skulle kunna spela in, men vi har inte alls kommit långt i dansen så det får nog vänta! Ojsansa det här blir ett lång inlägg, hooppas ni orkar lässa detta, men ha det bäst!

Stella

funcity, igen (a)

Hej, bloggar lite snabbt här. Hehe.
Ska kila snart och träffa Petra. Och Stella är på väg hit trorja. Hon får ta och skynda sig. Man vill ju inte att Petra ska få stå vid Södra och frysa. Haha.
Jaja, idag ska vi dra till funcity (igen för mig) xD. Det var faktiskt skitkul där.
Mer bloggning ikväll.

jag idag<3

Pussssssss, Maja (a)

funcity!

Shuulle!!
Todäääjj så var jag med Sara och Cicci på funcity i Gallerian:)

Först så åkte vi såna här Segway haha, det var fetaste kul asso!! hahahah.
sen så red vi på en sån här tjur som typ snurra hur fort som helst så man bara flög av den ahahhaha xD
Och senare vi sjutiden så gick vi och fikade i Gamla Stan.


Har haft skitkul idag. Älskar er.


 Hahaha här åker vi Segway x)
 Cicci & Sara
Varm choklad (a)

Pusss, Maja (a)


Till dig, finaste låten



/Maja (a)

Live!

Hej och hopp! Såg världens sjukaste hemskaste fyfaan prrogram, ärligt kan faktiskt inte säga med ord om hur hemskt det var.  Programmet visas typ en gång om året och heter LIVE! Ska hitta ett klipp på youtube, det kanske är väldigt långt klipp men kolla om ni orkar. Det handlar om typ 6 personer från amerika och 5 av dom får 5 miljoner och den andra dör! Eller något sånt, dom får en pistol och sätter det mot huvudet och det är bara en kula i pistoolen. När dom trycker avtryckaren mot huvudet och dom får ingen kula i huvudet får dom pengarna! Men ni får se!

Här är klippet, och ärligt om ni är känsliga tittare så kolla inte, fst man ser nte blod och sånt men ändå!




Han på slutet fick kulan! Han dog, och jag grät, han dog på direktsändning och han flickvän såg på!
Det här är trailern men om ni vill se mer gå in på youtube.com och sök på : Live! Eva Mendes

Aja, jag är typ sjuk-.- jag hatar det! Men jag träffade Romina igår ändå, och idag ska jag träffa Emma, My, Sofia,Julia,Emy och Nadija! Kommer vara jätte trött men jaja<3

Stella!

haloo

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - inte riktigt
har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - jaap
Har någon dumpat dig? - jaap
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Haha kanske det
Vem kysste du senast? - cecci x)
Vem kramade du senast? - mamma tror jag
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej för fan!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - njae
Har du bra betyg? - Får se ;)
Har du fått göra om ett prov någongång?- jaaa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jaaa
Sköter du dej i skolan? - Ibland
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja?
Haft mobilen på lektionstid? - Alltid
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Jaa, messat iaf

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - aaaa
Trivs hemma? - Oftast
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej inte rymt
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit har jag, men inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - aaa
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - aa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja

VÄNNER:
Du har vänner? - nej absolut inte -.- klart jag har!
Vilka skulle du kunna offra livet för? - mina allra bästavänner o familjen
Du brukar vara med? - kompisar:)
Vem/vilka var du med sist? - sara o philipbooi
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - allaaaa e fula så, jaap:D
Är det okej att ha kill-kompisar? - Klart?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Yeeezz
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Men hah vafan? xD
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - vne.
FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - yes boxershorts
Putar med läpparna på foton ? - händer väl ibland:P
Använder foundation på läpparna? - Nej, inte ofta
Super dig packad varje helg? - nej
Du har kysst en tjej? - Japp
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar gör jag väl ibland, men har redan rakt
Ditt hår e knallblont? - nope
KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - kommer nt på nåt ;D
Är det okej att vara kriminell? - ofc
Vill du bli kriminell? - min största dröm, abooe!!
Varför gör du sånt här? - hahahahaha whuut?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - noo idea:D
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha klart
Har du suttit i fängelset? - nepp
Vill du hamna i fängelset? - -.-

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - AAA*
När grät du senast? - igår
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - ja
Du har slagit ner någon? - Varje människa ja går förbi slår jag ner:D
Du har skadat någon med flit? - Jaaaaaap
Har du någonsin viljat döda någon? - Jaa
Vem bråkade du senast med? - vne

pusss, maja (a)

Ny mascara men vilkeen!

Hej på er, jag funderar på att köpa en mascara, jag har redan Max Factors Falsh Lasch Effect visar en bild sen där nere. Den är vattenfast och jag orkar inte gnugga bort och bla bla bla, så jag tänker köpa nån som inte är vatten fast. Men frågan är vilken? Jag vill ha en med volym inte klumpig men asså typ mellanrum, jag menar så att man ser varje ögonfrans! Volym! Men billig, tänkte på att köpa Define-a-Lash mascaran visar bildern, men i alla fall vilken mascara tycker ni att jag ska köpa?

Den här har jag redan:

Den här vill jag kanske ha, om ni har den vad tycker ni om den:

eller fast det är typ samma:







Nå vad tycks? Är dom där bra? Eller ska jag tänka mig någon annan mascara? Define-a-lash kostar 125 kr på Kicks! Bra pris jue! Så vilken mascara?

Stella

HA HA HA


schönastee


FLÖM VAFANN

Jag sitter här och flumflummar med sara.
Här kommer mycket flum:D


 vi har kontakteer!
stor o liten
KORV VAFANN
 SHTEKAR
 JÄÄÄH



IMORRN SKA VI TYP TRÄFFA KEOMA OCH HANS POOOLARE.

(besök även saras blogg som hon delar med cicci. www.favorittjejerna.blogg.se )

PUSSS, Maja (a)

lääget läään??

Men halooo, sara is sitting next to meeee :)
Sara ska slagga här och vi har typ drogat sims 3 ;D
hahahahaha, vet nii, att när man adopterar ett barn på sims 3 så får man det i en påse HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

Aja, vi ska se en skräckis som heter "Jenifer" mhuhuhuhu!!
Bloggar mer sen;)





xoxo, Maja (a)

På stan!

Hejsan hoppsaan! Jag mötte upp Lidia klockan ett på gullmarsplan som jag inte har sett sen skolan slutade! Så det var roligt och se varandra, sen for vi iväg till medborgarplatsen och lämnade ett häfte till cissi och nadija som satt på cafet coffee house by george det var också roligt att träffa Nadija för jag har inte heller sett henne sen vi slutade skolan! Men också rolig att träffa cissi även om vi redan hade träffats, okeej gud så mycket jag babblar på, men sen stack jag och lidia till stan och mötte upp Fanny och så gick vi runt, dom köpte fin fina grejor medan jag inte köpte nåt, jag visste inte vad jag skulle köpa, men jaja nästa gång hittar jag något kanske... Vi hade det jätte roligt! Vi ska typ tågluffa, och sen ska vi äta middag på nån restaurang nån gång nästa vecka! Verkar inte det mysigt?:) Nu sitter Ossian och jag o spelar spel och mumsar i oss godis! Mums fillibaba! Have a nice evening :P

Stella!

trööött

idag har jag typ inte gjort någonting. jag sov över hos sara, fast det var meningen att vi inte skulle sova, men vi var så sjuuukt trötta. haha sara somna när vi satt och checka "kill bill" men jag höll mej vaken. för den äääger!
aja, vi vaknade vit 12. åt frukost vid 3-tiden.
sen drog jag hem:P
efter det har det inte hänt mycket. Nu är det sent och lilla Maja ska sova.

 maja and sara :) philipbooii

//MAJA (a)


PLAYSTATION 2

Tjoho bräh!  Spelar SSX Trickyyy! Jätte gammalt men fortfarande uberkul! Vet inte hur man gör dom två prickarna över u:et... Det är fortfarande skoj med gamla spel som man nördar sig med, jag har playstation 2! Det hemskaste och jobbigaste är att jag måste plugga resten av veckan! Och jag har fortfarande jullov! It's terrible! Men aja, nu är det min tur att spela, faaarvääl!

Stella!
Ps. kommentera så mkt ni vill! Fråga frågor som ni undrar, eller någonting som vi ska bättra oss med, man blir jätte glad om ni bara kommenterar eller åtminstonde jag blir glad! kommentera! Men nånting ni inte får är att skriva helt onödiga kommentarer typ : Stor näsa du har!
Såna saker, men kommentera !


Den där killen heter Eddie!!! Det e fett skoj jue!

-.-

todaaaajj var det meningen att Petra och jag skulle åka skidor , men nepp det blev det inte :( Så förlåt för att ni inte kunde sova över , för de var ju för att jag skulle åka skidor! Men jaja, det är jätte härligt, vi har fått en ny tv och vi har fått tre månaders gratis alla kanaler :P Så jag har haft en liten filmmaraton själv, vilken nörd jag e! Men det var skönt också på nått vis, att ha all godis för mig själv och skratta överdrivet, haha men hoppas ni har haft det bäst, tror vi hade besöksrekord men ändå inte så bra än tycker jag... Ha det bäst Puss och hej! Stella. Och Maja, ring mig! I need to talk to you! och du vet att jag har de där cp felet på mobilen såå call me<3 Okej weeird att skriva ett meddelande via bloggen då alla ser men skit it.

vända på dygnet;)

Shulleee!!

Tooonajjt har jag typ "slaggat" hos sara:)

Fast vi var ju vakna hela natten ofc haha. Vi har haft väääärsta filmmaraton xD
Och så har vi såklart dansat till Grease ;) men nej vi e nt barnsliga:S Käften!

Jaja, ingen knäcker vår humor :D

Vi har haft de bäst, det ska vi ha idag meeed. Och så ska vi träffa phiilipboooii<3




 JAG DRIVER :)

Puss & Kram, din älskade dotter Maja :D:D:D (a)

nytt år, nya andetag

Shullee! Idag drog kusinerna tillbaks till gbg.
har haft aaasnajjs!
känner inte så mkt för att blogga just nu, men antar att jag måste haha<3

snart kommer stella hit om en liten stund och sen ska vi träffa sara :)


LITE PICS FRÅN NYÅR :)

 Lisa shnögging
var och bowla, här e mårten gås;)
haha thats me, thats hot
fyrverkeri(stavning?)


 xoxo, maja (a)


2/1

tjolahopp!!! Idag har jag åkt skridskor :P  Så nu ligger jag och softar med sköna kläder, men nu ska jag kanske träffa Maja och Sara,  riktigt trött så jag vet inte än :) Herrå Stella

2010

Hej på er! Första dagen i år som 2010! Jag tycker talet ser snyggt ut faktiskt, 2010! Idag har jag bara slappat, Yassin och Petra åkte iväg ungefär vid 5-tiden. Vet inte egentligen men vi hade det jätte roligt med dom och Matilda! Och jag kunde inte ta bilder med min mobil, minnet fullt-.- Så inga bilder för er, men jag ska försöka hitta någon i alla fall! Jag hoppas att erat firande gick väldigt bra, och rolig, jag hade det väldigt roligt! Puss och hej leverpastej!

xoxo (Gossip girl) Nä Stella!

RSS 2.0