hej

tjaba. läget? jag mår bra faktis, ingen feber idag men en jäkla massa hosta! fyfan. Jag hostar hela tiden och nu har jag ont i ryggen, jag kan seriöst inte sluta. Men jag har packar klart i alla fall. Allt är färdigt till i morgon, ska bara hämta mollan sen vi åtta. Aja jag har typ inget mer att säga såå hejdå! Kommer förmodligen inte blogga i morgon för då ska jag sitta i en bil i åtta timmar, trevligt!

petra

Hallo

Hej hej! jag har fått tillbaka talförmågan! haha det känns riktigt skönt, fast jag hostar var tredje sekund och det är lite jobbigt. Menmen idag åker stella till alperna och i över morgon åker jag till fjällen så det blir nog inte så mycket bloggande den här veckan. Vi (jag) började nyss och på en gång slutar vi (jag). Nej men när vi kommer hem igen då blir det full rulle!! Jag kan tyvär inte lägga upp några bilder jag har tagit än för min dators internet funkar inte.

Jag och min lilla rått hund Bilbo


Heeeeeej

haha det var längesen kan man gott säga. Men jag orkar inte vänta längre. Så jag fixa till bloggen lite, inte mycket men vi ska fixa den mer sen. Om nån är bra på det här hjäälp oss!!! haha. Men här ligger jag i min säng och är sjuk. Jag har tappat rösten och det är inte bara nåt jag säger jag har bokstavligt tappat rösten. Fattar ni hur jobbigt det är. Och det är liksom sportlov på måndag och idag är det fredag. Molly och jag ska åka upp till fjällen också. Men jag tror att det är halsfluss. Så jag ska till vårdcentralen ikväll och få antibotika om det behövs. Jag måset bli frisk till på måndag i alla fall! Fyfan vilken otur man kan ha. Men, men sånt är livet antar jag.


Här har jag min fjällstuga i edsåsdalen ca 20 min från åre

RSS 2.0