Gästbloggning by Fanny

HEEJ! Nu ska jag gästblogga här i en hel vecka Eftersom Stella har dragit till fantastiska NEW YORK och Maja är nånstans i Polen och har de kul. Kanske ska berätta lite om mig sj! Jag heter Fanny och är kompis till Stella. Jag bloggar HÄRA och är fjorton år ;) Kommer kanske avslöja lite dirty secrets om Stella..? Who knows? Nä men de ska bli kul att blogga här ett litet tag. Pussar♥// WWW.ITSAACLOSET.BLOGG.SE




tjoo

Hellu, jag frågade min bästavään Fanny om hon ville gästblogga. För både jag och Maja kommer vara borta över sportlovet, Maja är redan i polen nu, på söndag sticker jag till New york, shiiiit! Och jag tror Fanny kan, hon är en jätte härlig sprallig gla tjej som är inne i modevärlden så hon är en riktigt bra bloggerska! Ni kan kika in på hennes blogg här! Ha det bra!


Fanny e hon i mitten! Nu ska ja kolla på os, älskar Markus hellner blev kär i hnm i och hans kropp.. Jaja:)
Stella.

Så sjukt jävla intressant!

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Självklart!



Vad står det i ditt tredje?
Jag har inte blockat dej men min msn e cepe, jag kan typ nt svara men folk kan skriva till mej ;O men ja är nt inne längre<3,




Och vem var det ifrån?
Sara <3



Är han/hon kattig?
nääpp väääärsta nörden!! ;D


Smsar ni ofta?
Always

vad står det i ditt 18:e sms?
Okej men jag tkr att du borde komma<3, saknar dej


Och det var ifrån?
Sara ^^




Är han/hon farlig?
oooh jaa!



Hur farlig?
haha, lääskigt farlig


Gå in på inkorg och tryck uppåt 2 gånger, vad står det?
Srry att jag loggade ut jag fick lite bråttom :P <333

Och det var från?
Emil<3

Är han/hon snygg?
jeaass bååx

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig?
Orkaa, men alla?


Smsar du ofta?
too muutch

Hur många sms har du skickat?
10012398392473462387467892375627971518223 st :D ^^

Hur många mms?
typ 10 sen ja fick tbx telen från lagning

Är du beroende?
japp


Vem ringde du senast?
haha nån snubbe som mickis bad mej ringa x)



mottagna samtal
?




Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
Egobild (;



många bilder har du på mobilen?
1447 (:


Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
Rosa walkman, sony ericsson blaa blaa blaa



har du varit helt ärlig nu?
Hellyes!! :D


/KRAUUUMMS, MAJA (a)

Puss

Shit, det blev verkligen ett långt inlägg därnere. Skulle jätte gärna vilja att ni läser, såklart! Så att ja inte bara har skrivit i onödan. kommentera ett sånt här "<3" där nere på det långa inlägget. Om ni har läst :)



Sade- By your side- En låt som jag älskar för den har spelat så mkt i familjebilen när jag var liten. Minnen.

Stella

Fredag/Lördag

Hellu, dålig bloggare jag är.

Igår gick jag hem till Maja direkt efter mitt hemspråk och där var Linn :) Sen skulle Linn gå, då stack jag och Maja hem till mig och fixade lite festprylar, musiken. Sen stack vi till konsum och köpte all snacks, som är ett måste. Vi hade skitbråttom för dom som var bjudna på den här "överraskningen" visste bara att vi skulle möta upp dom på ringen. Dom var redan där. Och vi hade inte hunnit något i mitt hem, så vi stack snabbt till ringen och mötte upp dom där, vi kidnappade dom mitt i centrum haha. Vi tog ögonbindel och satte på bindor på dom hahaha, har inte jag och Maja en härlig humor?

När alla hade fått sin ögonbindel satte vi på dom hörlurar och musik så att dom inte hörde vilka stationer vi skulle åka. Vi lämnade dom vid ringen och sprang snabbt och köpte senap och ketchup och en citron haha, till korven! Dom var så gulliga, dom hade stått där i entren, alldeles rädda och visste ingenting och hörde inget och såg inget, ni var jätte duktiga! Sen gick vi med alla fyra, maja hade två ch jag hade två och led dom till busstationen. Oj oj oj vad svårt det var på bussen. Bussen bara svängde och dom satte sig i luften eller på varandra, vi till och med ramla!

När vi led dom in till mitt vardags rum, blev det en liten suprise för mig, jag och Maja hade inte hunnit duka eller ställt ut godiset, eller kokat vatten till korven och när jag kom så hade min mami fixat allt, det var jätte fint, Taaack! När alla stod i mitt vardags rummet med beyonce i bakrgrunden tog vi av dom bindorna hah, SUPRISE!
Jag tror dom blev väldigt glada. Så började vi dansa loss och allt, äta bara ha jätte härlig kväll med mina underbara vänner! Tack för att ni gör en fredagkväll bäst! Vi vakna vid, ja vet inte. Så åt vi och fixa undan sängarna sen stack alla, och där förblev jag alldeles själv :(

Men det känns och skönt för varje helg typ dom senaste helgerna har det hänt massor med sova övergrejer varje dag, familjen har klagat lite för att dom vill att jag ska var med dom. Jag har inte ens hunnit kolla på melodifestivalen så nu ska jag gottgöra det med en kväll med familjen och kolla på Melodifestivalen! Daarin är med!



Förlåt för ett sånt långt inlägg, Puss.
När datan funkar ska uppdateringen bli bäst! Pappa håller på och fixar och trixar med den.
Dom som sovde över var: Maja, Molly, Elin, Petra och Yassin! 

Stella

Kärlek till er =)


Jag älskar er..


Älskar dig Linn Björck.


Cecilia Ljungstedt, till graven.


Kommer alltid älska dig Mickis, tvilling




//MAJAAA (aaa)


,

Nu är det så att det är 2 tjejer som blivit påkörda på ringvägen den här kvällen.
En av dom är Elsa, en underbar tjej som jag har känt sen dagis. Den andra vet jag inte vem men det är någon jag känner i alla fall.

Dom är livshotade. Jag hoppas med hela min kropp och själ att dom överlever.
En låt till er tjejer,



Maja

min o linns fotdans



//maja (a)

Jag Älskar Er

Lyssna på låten medans ni ser på filmen.



//Maja (a)

MAJA O LINN E BAJS

Hellu, jag vet att jag är sämsta uppdtarearen men jaja.. Vissa har ett liv också..=D
Jag sitter här med Linn :D Och hon har fått mitt ex-löshår och hon ser fantastico ut i det:P Det gör hon annars också :D

Och jag har inget svart löshår, så det ska jag köpa på Friiday:P

Slänger in en bild på mej o Linnsen:P



FAN VA SHNÖGGA VI E!

//Maja (a)

min data feel..

Hola!
Min andra dator som jag brukar blogga på är är sönder :( Där alla mina bilder är och där webbkameran ligger, men kan ju kanske byta sladden till laptopen... Men det kommer nog bli lite tråkigare bloggningar från mig med den här laptopen, men jag ska skriva inlägg! Nu ska jag kolla på sex and the city! Bye.

Stella

fettisdagen

HEJ!
Igår så cpade blogg.se så det blev inget mer inlägg, tänkte göra ett inlägg på min semla, meen nej det blev det inte!
Men, idag är det semeldagen, fettisdagen eller vad dom nu kallar det! :) Så grattis om man säger det ? Hahahaha men tjocka er nu.



STELLA


gösta

Tjulululu! Lidia här! (stellas kompis). Sitter i bibblan med stella å vi har typ 1h rast! herrå!:D
Kolla in min blogg :)
//lidia


Puss

HEJ VILLE BARA SÄGA ATT ISABELLE GRIMBROG ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR HENNE.



Söt hon e!

Stella

YEAH

Sådäär, ett nytt inlägg.. Idaag dirket efter skolan gick jag och Fanny till coffe house by george, vi satt där och hon ska byta skola :( Jag är fett ledsen, men vi har bestämt att vi forfarande ska ses. JIPPIE.
Sen såg vi Mathilda och Katta plus Mathildas pappa, så jag sprang ut och hälsade dom skulle gå och skaffa leg ! Jag har inte hämtat mitt än det har legat där borta i flera månader:S Men jaja, sen så forstade minuterna och sen sååg vi Mollie och Emma dom kom in och vi satt där en liten stund och knarka in peppar haha! Söta lilla Mollie nös minst 100 gånger! Sen stack vi till Afrodites Apotek seen till en cykel affär och låtsades behöva en cykel, vi fick till och med testa! Hahaha, sen behövde jag gå till sången.

Orkar ni läsa, kom igen ni klara det, kämpa! Ni ska sen få se på lite bilder om dagen om mina kompisar har lagt upp det.

Stella


New

Här kommer lite neew things i min garderoob :


 Okej riktigt dåliga bilder..
Nu får ni se linnena :


Baslinne.


Blåa ränder..

Okeej jätte sugiga bilder. men det får duga...

STELLA



sorry :/

Hullu, antingen har jag gett er glada förhoppningar eller så bryr ni er inte. Men i lördags så sa jag att jag skulle ta med kameran och ni skulle se värsta uppdateringen... Men här kommer det värsta ! Jag glömde KAMERAN! vet ni hur frustrerad jag blev när jag hade suttit halvvägs på 43:an. Så nu blev det verkligen ingen alls uppdateringen om den kvällen. Föörlååt! Ingen där hade typ kameera.. :( Puss och heej.:)

Stella

kort kort kort

hej, jag orkar inte blogga nu. mår lite :/

Blir bilder och mer bloggning senare. men jaja
/Maja (a)


morsning korsning lorsning torsning porsning forsning

Morsning!! Jag är fixad & klar. Ska snart dra till södra för att möta Petra.
I dag är första dagen i Mariaskolan ;) Eller jag har ju gått där förut men första dagen efter att ha gått i Södermalmsskolan ;)
Ska bli riktigt najjjjjs!!




Puss & Strul god jul, Majaauu(a)


WEEKEND

Hallooo! Förlåt för dåligt uppdatering men jag har inte haft tid att blogga.

Men men.. Den här helgen har ägt! I fredags efter skolan så drog jag, Vera och sara hem till mej.
Och vi bestämde att träffa José/Kosé (?) haha på medis. Så vi satte på oss pyamasbyxor, bh:ar (över tröjorna) och masker ^^. Jaa vi är normala, vadårå? Sen så flumma vi loss.

Senare så kom Yassin och Petra till mej. Vi åkte till Slussen och mötte Stella. Sedan for vi iväg till ett ställe som jag ej kommer ihåg namnet på och mötte alla andra från muk. Och så körde vi discobowling. Det var asnajs att träffa Mille och Gabbe och alla. Träffar ju inte dom så ofta nu för tiden :/ Men det blir det ändring på nu när jag börjar i Mariaskolan agaain ;)
Jaja, efter bowlingen drog alla på ett Café, klockan var typ halv tio. Men där stannade vi fyra inte så länge. Vi stack o handla lite mys, och hyrde film.
Hade det bäst med er<3
Och den här natten så slaggade jag hos min lilla bebi Cicci. Vi såg på "Are you scared" och den var lääskiig.
Vi hade grymt kul. Älskar dej. Nu är det söndag och jag kom hem för en stund sen. Klockan fyra ska jag och Cicci till eriksdalsbadet :)



Här kommer pics från helgen (a)

HAHA jag & vera bebi
suddih bild på sara(a)
Yassin<3
 DISCOBÅÅWLING

Cicci & Jag
Cicci o jag tjockade oss somfan(;
har färgat håret svart,ser grått ut på bilden


HUGS HUGS HUGS //MAJA (aaaaaaaa)

guldfisk! -.-

Hello! Jag slaggade inte hos Matilda istället sitter jag här hemma hos Thomas, med famijen hah.. Aja var skit trött, men det var en veery trevlig kväll vi hade vår egna karaoke kväll men jag var så tråkig för jag vågade inte sjunga i micken-.- Meen jag kände bara en därifrån!  Så detså, okej ni har inte sagt nånting men jja tjarrå

Stella


-aelgn


Nu for jag till Matilda, har en stor väska för slaggis grejerna :)


Oki, nu måste jag verkligen gå! Ska träffa upp henne och träffa dom andra girld jag inte känner :S Men kommer nog känna snart hah, sen går vi till en restaurang occh seen har dom typ hyrt en disco rum eller något med karaokekväll :) Fett naajs eller hur!? Men får se hur det blir kanske blir något helt annant förklarar sen .

Seeeeeen har det hänt en ny roolig greej med Maja. Hon är jätte fin! Det får ni se snart efter reklamen okej nä men hon berättar när hon berättar!

Stella

ska dra till de lilla partyt

Tjooho, är påväg till en fest, tar med kameran så ni får massor med uppdatering sen, förlåt för den riiiiktigt usla uppdateringen. Men nu kommer massor med bilder så hååååll ut! Stil till festen berättar mer om festen och allt men här är stilen :


Okej förlåt.. Inga snygga bilder.

Pusss och hej Stella



prrov-.-

Tjohoo, kan inte skriva så himlans mkt, det e very tufft nu tkr jag , haha. Jag har prov imorrn och jag har hört från vissa att det var svårt. Och jag känner att jag inte kan någonting om reaktionsformler och bla bla bla, pluus att jag har spanska prov/förhör imorrn och jag har inte pluggat nånting! Men jaja, jag vet inte varför Maja inte uppdaterar , men jag har massor med läxor så jag tänker ha böckerna i högsta hugg! Puss och heeej



Okej, tog bara nån bild som jag hitta-.-

Kram Stella


hej o hejdå (:

Cha cha bloggen!

Nu blir det lite serious talking.. I min nuvarande skola trivs jag inte alls. Eller om inte Cicci och Sara hade gått där hade jag nog bytt för länge sen. Men men.. Liksom alla dagar ser typ likadana ut, vissa störda människor. Och vart man än går så ropar alltid nån "FJOORTIS!!" efter en. Man blir så jävla frustrerad och irriterad. Vafan dom känner inte mej??
Så jag har bestämt mej för att byta tillbaka till min gamla skola. Och nu har jag äntligen kommit in i B!
Det känns jätteskönt och jag ska SJÄLVKLART hålla kontakten med mina älsklingar Cicci, Sara och Vera. Vi ska vara lika tajta som vi är nu.
På måndag förändras allt.

 Bye bye Södermalmsskolan!
 Here I come Mariaskolan!

Ciaao, Maja (a)


Mat-.......

Moohahahaha jag har ingenting o göraa, jag är vråålhungrig och mamma lagar mat och jag känner doften och aaaaaaaaaaah, tänkte kolla på nån serie :) Bye bye!
Antingen den här serien:



ELLER




Yeeeeeees, mamma ropade.... NU ÄR DET MAT!

Ett tips ni som är ett matvrak , gå med i gruppen på facebook, jag är med!

STELLA

en vanlig dag (:

Idag så var väl skolan.. borinnng? aa. där fann jag det rätta ordet, höhöhö.
Jag är helt totalt otroligt adekvat trött!

Men men, jag kanske ska hitta på nåt med sötingen Tove. 



Kram, er älskade Maja (a)


aielhgåaäelfbnåaoith

Är det inte riktigt jobbigt när folk lägger ut fula bilder på en på Facebook eller något sånt! Jag blir heeelt pissed off! Och när man säger, snälla kan du ta bort den , så säger dom , nej men den e ju jätte fin. Okej jag har gjot så nån gång men jag tar ju inte bort bilden för den är ju fin, meeen om den är riktigt ful som den här bilden på mig vill man ju självklart att dom tar bort den! meeeen aaaaaaah .......



Försökte se så arg ut...

STELLA


AOUUW

Aaaaaaaaaaaah, har jobbat häcken av mig, jag har så ont i stjärten efter att ha pluggat i nån timme i sängen... Ärligt i sängen, sängen ska ju vara mjuk och bekväm men så får jag ont i baken... WEIRD.




STELLA

hihi bara jag, cicci o sara som fattar x)


tjofijdkgjkred


tjulahopp. har lite bråttom. men idag var det kul. jag cicci och sara följde med och kolla när vera åkte skridskor med sin klass ^^ haha.




Cicci och Jag

 Haha vera åker :P

PUSS, Maja (a)

om tidigare inlägg

Ville bara säga att jag har kvar båda grejerna! Alltså örhängen och halsbandet :) Ni läsare har gjort ett bra val!




Stella

FINT PAR

Tänk att nu har Vera och Marcus om sju dagar vart tillsammans i 3 månader!! Grattis hihi :D

 

SO SWEET

KRAM, MAJA (a)


läs inte fel era bajskorvar!

Okej, det här e sjukt viktigt.
Det är väldigt många som tror att det står "Vi är singlar" på våran header, där nere i vänstra hörnet.
Men det står faktiskt "Vi är singular" !!!

Haha fan vad töntigt det hade vart om vi skrev singlar x)

jaja, puss på er. nu vet ni det ;)

skola, plugg plugg

Öööööööööh läxor läxor läxor... Jag har prov på fredag, och här sitter jag i högsta hugg och försöker lära mig, och det suger! Det är No, nånting jag hatar typ kemiska förändringar , grundämnen och allt sånt där..  Nu ska jag öva på mitt piano, jag håller på och lära mig den här:


River flows in you- Från twilight!!!

Vi har precis börjat och det går si sådär, det är tre sidor och hon sa att jag skulle kunna basen utan att titta på händerna bara på noterna till nu på Onsdag, och jag har inte gjort någonting, och hon är sträng! Så det blir lite scaary, men jag har massor med läxor den här veckan...


Tummen ner.

Stella

love


detta var fan min och stellas låt. saknar<3

kram, maja (a)

Dagens låtar


Adele- Chasing Pavements- Den är så fin, i love it.




Selena- Dreamin of you- Från min favorit film, barndomsminnen.


Visst e dom bra!

Stella

mobaajjlen e tillbaks

Min mobil har vart på lagning, men nu är den äntligen tillbaka hos sin älskade morsa, miig alltså.
Så nu kommer mucho mucho bilder, jag vet ni blir glada ;)

mickis sötbarn!
mickis <3 maja
moiii
maja <3 tove
vääärldens flumkväll me mickis & tove
haha mickis <3
jag o tove bebe

tove och maja :D
mina elsklingar (a)
Cicci och Flisan
haha felicia
Mickiiiiis
mooii o sara
totteee haha
hahah jag ramla x)

kraammmzz, maja (a)


MÅNDAG again...

Tjoolahopp! Min underbara vän Lidia tipsade mig om rean på Ur & Penn, halsband för 30 kr och örhängen 20 kr. Så efter sången stack jag till ringen med Nora och Julia och sen var dom tvungna att gå så jag var där och kunde inte bestämma mig, halsbandet vill jag ha kvar och örhängena är jag jätte osäkra på såå nu är det upp till er. Ska jag ha kvar eller inte? Och ärligt svara nu, för ni brukar aldrig svara när jag frågar såna här frågor, här kommer dom :


Dom är silvriga.  Det är effekter. hah såklart...


Halsbandet som är kryddan på den tråkiga outfiten!
Smaken är som baken som man brukar säga, eller brukar man?

Stella

C I C C I I M I T T H J Ä R T A

C E C I L I A   D R O G   N Y S S   F Ö R   H O N   S K A   PÅ   D A N S .



/ M A J A (a)


HELG

Tjeenixen. Jag sket i festen igår som jag egentligen skulle gått på. För den e så jävla tråkig xP. typ barnkalas fan hahaha. Så vera sussa hos mej i stället och vi hade kul. Och idag fyller lillebror 5 år. Han fick en gullig gul kudde av mej från monki haha.

Och lite senare idag så kom Sara till mej. Vi pluggade lite. Och avslutade dagen med att spela badminton. Fetaste kul fan!!

FINA BILDER FAAAAN:


jag typ osminkad, fan vad jag bjuder på mej själv !! ;) ;D

Krammmms, Maja (aa)


sooooooooommar


Allting är från Gina Tricot förutom skorna och nagellacket. Jag orkar inte göra det här större, men tänk er det här en sommardag. Vet ni hur mycket jag längtar till sommaren! Brunbrända ben med det här och utsläppt hår , gaasch vad jag längtar!

STELLA

Heey!

Tjolahopp, som ni ser så har maja redan skrivit ett inlägg om fredagn/lördagen och det var fett me naajs, älskar er alla!
Men , min kompis fyllde ju år och när vi var på gullmars så satte jag och lidia på ögonbindeln på fanny ( födelsedagsbarnet) och åkte ända till Enskde till Cicci och ojojoj vad svårt det var! Hahaha vi kidnappade henne och sen kom vi till cicci och viilken suprise de var här kmr lite bbilder, ska försöka hitta några fler :






Söta födelsedagsbarnet med hennes tåra som var mums mums!

Stella


haha


Utkast: Feb. 4, 2010

FANNY FYLLER ÅR TODAY! GRATTIS, DIN GOA HORA! ÄLSKAR DIG! PUSS!

STELLA


FredagLördagSöndag

Shoohoo!
Typ bästa helgen, eller hela helgen har ju inte gått, men bästa fredagen i alla fall!
Det var jag, Stella, Linn, Molly och Yassin som sussade hos Petra :P
Vi hade skitkul. Köpte hur mycket gott som helst hahaha. Och jag som hade bestämt mig för att bli vegeterian. hehe funkade inte så bra. För jag åt kyckling xD. haha. fast jag kan ju ändå vara vegeterian. Bara att jag inte äter fågel.. (?) eller.. aja skitsamma. Vi hade roooligt. Och idag så har vi busat haha nejmen vi har väl haft kul. Drog vid typ fyratiden? Jag och Linn flummade vid stationen när vi väntade på pendeln hahahaha. KOBLAJA! hahaha.
Och i natt slaggar Vera här och imorn fyller bruuursan år :P 5 år, han e fan stor ;O

Lite bilder från the helg ;P


Molly ditt fina barn!
Molly & MOOIII
MAJA O LINN
Fina Fina Linn


haha petra o molly xp
petra & molly (a)
Linnsen o Majsen
hahaha lool, vi var lite höga då x)
Jag as a tuffing

KRAAWWWWWWWM, Maja (aaaa)

Morgoooon

Morsning!! Ska gå om typ nån minut och möta Sara för att sen gå vidare till skolan som jag älskar så mycket.
Men men. Förlåt förlåt förlåt för att jag är världens sämsta bloggare! Hahaha guud måste fan börja uppdatera oftare xP.

Jaja, this is me todääääj




// Maja (aaa)

piss uppdatering

Tjooooo brääh! Novellen klar, yees! Okej nu e det dags för att säga till Maja och börja blogga! :) Så nu ringer jag henne seeya!

Stella

Novell

Nu ska ja göra svenska novellen, den ska blir klar till på torsdag! Det handlar om en tjej som börjar brevväxla med en tjej som heter Emma och det visar sig vara tönten i klassen. Inte så bra, men jag orkar inte göra om puss och hej! <3

Stella

Yeaaaaah



Sean Paul- Like Glue

Älskar den här låten, vet ni hur glad jag blir av den här låten!?

Nyduschat och full mage, haha jag är så mätt :) Idag sjöng jag solo, take a bow av rihanna. Jag ville bara få det överstökat så ja bara sjöng igenom den snabbt som möjligt haha, min röst var  inte för att sjungas idag! Jag går på kulturama, en musik, sång,  dans och teater skola! Och dansen är så rolig, vi får göra en egen koreografi, det ska bara vara streetdance. Sen innan jullovet hade vi julshow! Det var så roligt! Så här kmr bilder lite sent men här kmr dom ändå :











Okej nu kan jag inte lägga ut mer, blev nåt fel med datan , have a nice evening! :)

Stella

NYC



Hit ska jag åka på sportlovet, längtar så det inte är sant! En sak som är ett måste är... SHOPPPA!
New York är staden som aldrig sover, haha och när jag kmr hem ska jag ha massor med kassor , har jag bestämt fast jag ska inte överdriva eller förvänta mig för mycket. Tän om jag bara kommer hem med en påse där det ligger ett linne ...

Så vad ska jag köpa tycker ni?


Hälsningar Stella

Måndag!

Tjooo bräh! Vi slutade för längesen! Men nu sitter jag här med lidia och hon ska på utvecklingssamtal medans jag ska till sången som börjar 16.10 ! Aja nu ska vi spela word challenge! Bye! :)

Stella



Hahahaha !

TJA FAN!

Sitter här i sängen, outfiten klar, make-upen klar.
Börjar klockan 9.
Vi har verkligen varit usla på att uppdatera. FÖRLÅT!

OUTFIT

Fyfan vad shnögg jag är!

KRAM, Maja (a)


RSS 2.0